Comité van Honderd Harmonie

Comité van Honderd

De Stichting Comité van Honderd bestaat bijna  35 jaar en stelt zich ten doel de Koninklijke Harmonie de Berggalm te Klimmen jaarlijks financieel te ondersteunen voor aanschaf en onderhoud van instrumenten en voor opleidingsdoeleinden. Per jaar wordt hiervoor 80% van de ontvangen donaties aan de Harmonie ter beschikking gesteld. De reserve wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe uniformen en voor incidentele giften aan de harmonie. De Stichting tracht deze doelstelling te verwezenlijken door deelnemers te werven die bereid zijn jaarlijks tenminste €50 bij te dragen.

Met zekere trots delen wij u mee dat de Stichting reeds vanaf het begin een hoge acceptatiegraad heeft in Klimmen: de laatste jaren gemiddeld zo’n 120 deelnemers. Immers muziek verbindt door actieve en passieve bijdragen. Zeker in de huidige tijd is dit nodig om de solidariteit in een kleine gemeenschap te (blijven) steunen!

Het Bestuur van de Stichting bestaat uit Henk Spit (voorzitter), Peter Schrijvers (secretaris), Patrick Bertrand (penningmeester), de bestuursleden Cees Kleinman,  Rob Markgraaf, Felix Paulissen, Leanne Kusters en Richard Konings. Voor het storten van de jaarlijkse bijdrage worden de deelnemers in april/mei schriftelijk uitgenodigd. Uitgangspunt is dat de bijdrage vóór 1 oktober is ontvangen.

Bankrekeningnummer IBAN:NL63RABO0125901526 ten name van St Comité van Honderd te Klimmen.

 Het Bestuur van de Stichting informeert de deelnemers jaarlijks over relevante zaken zoals de bestedingen, de financiële stand van zaken alsmede het deelnemersbestand. Daarnaast worden de deelnemers van het Comité van Honderd door het bestuur van de harmonie op de hoogte gebracht van de activiteiten van de Harmonie en uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn. Voor informatie over de harmonie en haar activiteiten kunt u te allen tijde de website van de harmonie raadplegen www.berggalm.nl.

Wij hopen dat wij u met het bovenstaande het doel van de Stichting hebben kunnen verduidelijken en zouden het bijzonder op prijs stellen als u het deelnemerschap van de Stichting Comité van Honderd wilt overwegen. Indien u een verdere mondelinge toelichting wenst neem dan a.u.b. contact op met een van de onderstaande bestuursleden of stuur een berichtje naar .

Henk Spit, voorzitter, telefonisch bereikbaar onder 06 5138 6214

Peter Schrijvers, secretaris, telefonisch bereikbaar onder 06 1360 2060

Patrick Bertrand, penningmeester, telefonisch bereikbaar onder 045 405 5880

Cornelis Kleinman, bestuurslid, telefonisch bereikbaar onder 06 5317 5092

Rob Markgraaf, bestuurslid, telefonisch bereikbaar onder 06 3165 6808

Felix Paulissen, bestuurslid, telefonisch bereikbaar onder 06 51160113

Richard Konings, bestuurslid, telefonisch bereikbaar onder 06 42847003

Leanne Kusters, bestuurslid, telefonisch bereikbaar onder 06 37116476

Inschrijfformulier Cv100 v3 def

Voor degenen die reeds meedoen, heel erg veel dank voor uw welwillende medewerking. Het gaat per slot van rekening om de instandhouding van onze prachtige Klimmense Koninklijke Harmonie de Berggalm!

Bestuur Comité van Honderd

2 reacties

  1. Paula erven schreef:

    Aangezien het contactformulier op de site niet werkt, mijn bericht bij deze
    graag aandacht voor het volgende.
    Mijn zus, Netty van de Weyer kapl. Berixstraat 5 te heerlen is vorig jaar februari overleden. Het huis op dat adres is verkocht. Graag zou ik dan ook willen dat er naar dit adres geen post meer verstuurd wordt. Bij voorbaat dank.
    Mvg Paula Erven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.